Thursday, January 24, 2013

Bekjempe aldring med vitaminer

Forskere i Søk etter fontenen av ungdom kommer tilbake til et faktum: du er hva du spiser. Hva du spiser har en enorm innflytelse ikke bare på helsen, men også på din levetid.


Aldring som går på inne i kroppen har langt mer omfattende konsekvenser enn noen rynker og grå hår som synes å dukke opp over natten. Sheldon Hendler, MD, Ph.D. sier at mye av den interne skaden som samler seg over livet og sykdommer som går med det, kan være knyttet til rampete molekyler inni oss kalles "frie radikaler".


Frie radikaler er opprettet under den normale prosessen med metabolisme, cellene produsere ustabil oksygen molekyler som skader celler. Ettersom vi blir eldre produserer kroppen mer og mer av disse frie radikaler.


Disse frie radikaler er molekyler som har unpaired elektroner som synes å knytte mest lett til elektroner i fett molekyler. En frie radikaler angrep på cellene kunne drepe eller alvorlig skade dem, slik at de blir utsatt for sykdommer som vanligvis forbindes med den aldrende prosessen.


Nyere studier tyder på at frie radikaler spiller en sentral rolle i praktisk talt alle alder relatert sykdom som arteriosklerose, Parkinson's sykdom og Alzheimers ' sykdom.


Hjernen er et godt sted å studere fordelene av antioksidanter, sier Paula Bickford, Ph.D. en forsker ved University of South Florida midten av utmerket for aldring og hjernen reparasjon. Hjernen har en av de høyeste prosentandelene av fett av noen organ i menneskekroppen, og det er i vår fett at frie radikaler påføre mye av deres skade.


Siden over 40 prosent av det totale kalorier i typisk amerikansk diett er avledet fra fett det ikke vanskelig å se hvordan vi kan bli utsatt for omfattende skadelige frie radikaler aktivitet.


Stoffer som kalles antioksidanter kan nøytralisere frie radikaler av sammenkoblingen eller bindende med frie radikaler valg dermed hemme dem fra skadelige celler i menneskekroppen.


Vanlige vitaminer og over skranke produkter kan hjelpe med aldring som Vitamin A, Vitamin B, Vitamin E, selen, betakaroten, lykopen, L-glutation, Vitamin D, grønn te og antioksidant.


Vitamin C, E og noen former for Vitamin A og mineralet selen er kjent for å være antioksidanter som bidrar til å beskytte kroppen fra disse frie radikaler.


Vitamin A er lagret i leveren og fett celler av menneskekroppen, og kan nå giftige nivåer. IKKE ta mer enn den anbefalte doseringen av Vitamin A.


Opp til en tredjedel av eldre mennesker kan ikke lenger absorbere Vitamin B fra maten. Vitamin B er nødvendig for å danne røde blodlegemer og holde nerver sunn.


Mineralet selen har vært forbundet med en betydelig reduksjon i insidens av lunge, colorectal og prostata kreft. Gode kilder er fisk, asparges, paranøtter, kjøtt, fjærfe og brød.


Betakaroten bidrar til å beskytte Vitamin C fra oksidasjon, noe som gjør at den kan utføre på optimal effektivitet. Symptomer på Beta Carotene mangel er verke, tørt hår for kjedelig, tørr hud og fortykket skjellete hud på håndflatene og fotsålene.


Lykopen er veldig kraftig i å slukke frie radikaler som er L-gultathione. Ultra antioksidant lar celler til å utføre mer effektivt med mindre oksygen, slik at tilstrekkelig oksygen som skal benyttes for cellene og organene som spesielt trenger det.


Vitamin D produseres i huden etter direkte eksponering for sollys. Mange studier viser at Vitamin D produksjonen avtar hos eldre mennesker og de som er housebound. Vitamin D er nødvendig av kroppen å absorbere kalsium, noe som gjør din bein sterkere og bidrar til å hindre factures.


Grønn te inneholder antioksidanter som kan beskytte mot hjertesykdom, flere typer kreft, og skader huden.


Naturlige antioksidanter er rikelig i frukt og grønnsaker som epler, blåbær, brokkoli, kirsebær, tyttebær, druer, spinat og Spirulina en blå-grønne alger.


2006 En artikkel i Journal American Medical Association foreslo at av med jevne mellomrom begrense våre kaloriinntaket til så lite som 890 kalorier om dagen, eller faste, resulterte i en reduksjon i insulin nivåer og kroppen temperaturer, en annen to biomarkers av levetid. Begrense kalorier bidrar til å eliminere frie radikaler ved brenning av flere kalorier enn du tar inn dermed redusere mengden av fett lagret i menneskekroppen.


Hoppe over et måltid her og der fra et evolusjonært synspunkt ville være gunstig. Den menneskelige kroppen til å gå dager uten spise noe men i dag vi har konstant tilgang til mat, og vi tar i kalorier hele dagen lang.


Alltid konsultere legen din før du bruker denne informasjonen.


Denne artikkelen er ernæringsmessige i naturen og ikke tolkes som medisinske råd.

No comments:

Post a Comment