Saturday, March 30, 2013

Ernæringsmessige behovene til aldring

Folk som får tilstrekkelig ernæring, live lengre sunnere liv med forbedret ungdommelige vitaliteten. Common helse bekymringer knyttet til aldring er forsterket med en dårlig kosthold. Våre ernæringsmessige behovene endres som vi blir eldre. Selv om vi kan føle yngre enn vi er, er våre næringsstoff kravet ikke det samme som da vi var tyve fem. Med alderen blir nærings absorpsjon vanskeligere.


KVALITETEN PÅ MATINNTAKET = LIVSKVALITET


Livskvalitet som er erfarne i vår avanserte år vil være sterkt påvirket av kvaliteten på maten inntaket. En godt balansert kosthold, øret som er merket for aktuelle aldersgrense vil holde en person smidig, energi og best av alle, uavhengig.


Medisiner og fordypning problemer forstyrre fordøyelsen, absorpsjon og appetitt. Tillegg av fordøyelsesenzymer med måltider vil øke nærings assimilering og forhindre eller redusere gastrointestinal upsets. Matvarer som trengs mest er ofte unngås fordi de er for vanskelig å tygge eller vanskelig å forberede. Monoton dietter utgjør en trussel som vanligvis består av ikke nok variasjonen og behandlet eller lett forberedt måltider.


Næringsstoffer som finnes i planter er naturens rart mat. Frukt og grønnsaker er pakket med antioksidanter, vitaminer og mineraler; sammen bremse de aldringsprosessen. Antioksidanter spiller en viktig rolle i vår helse vedlikehold og kreft forebygging. Som vi alder, trenger vi mer av dem for å beskytte cellene våre fra gratis radial skade, forbedre våre lever ytelse, og redusere risikoen for cataracts og koronar hjertesykdom.


SPISE SUNT VS. TAR KOSTTILSKUDD


Kosttilskudd bør utfylle et balansert kosthold. Noen av de plante kjemikaliene funnet i bær, frø, druen skins og furu bark for eksempel er kraftig scavengers av frie radikaler. Antioksidanter vitaminer som vitamin E, C, alpha lipoic acid, selen og drue frø har mange fordeler, bidrar til sterke bein, tannhelse, blod sukker, bekjempe infeksjoner, styrke immunforsvaret og en rekke beskyttende funksjoner.


Spise sunt er viktigere enn å ta kosttilskudd. En år lang dobbelt-blind kontrollert studie av ernæringsmessige kosttilskudd vitaminer og mineraler, har imidlertid vist for å produsere betydelige forbedringer i immunrespons. Effekten av en test på eldre personer produsert halvparten så mange smittsomme dager, raskere utvinning tid fra sykdom og høyere antistoffet svaret å influensavaksine. Vurdere kvalitet når du kjøper kosttilskudd for høyeste nærings absorpsjon.


PROTEIN: NÅR ER NOK NOK? OG HVOR MYE?


Protein i kosten avtar vanligvis med fremskridende alder. En studie utført av Jean Mayer USDA Human ernæring senteret på aldring ved tuff University funnet, "at folk over 55 trenger mellom 0,8 og 1 gram protein for hvert kilo av kroppsvekten hver dag-1/3 mer protein enn ernæringseksperter vanligvis anbefales." Bygge muskel masse krever proteiner og trening som er kritiske for skjelettlidelser støtte. Det er også brukt av kroppen for å bygge og reparere vevet. Beste kildene inkluderer magert kjøtt, fast hvit fisk, egg, meieriprodukter, yoghurt, Myse, hele korn, belgfrukter, (erter, bønner, tofu og temph).


Hagtorn er den fineste tonic urt for hjerte-karsystemet, gir effektiv behandling i mange hjertesykdommer. Som et forebyggende, er hagtorn ofte anbefalt hos eldre pasienter spesielt hvis det er bevis på hjertet svakhet.


TRE VIKTIGSTE KOSTTILSKUDD ELEMENTENE MANGLER I AKSJON


Elementer silisium, organisk natrium og jod er ofte mangelfull i the North American kosthold. Silisium er funnet i den ytre skrog, peeling og skall av mat. En diett høy i raffinerte matvarer vil være lav eller mangler dette elementet sammen med vitaminer B og E. silisium som er lagret i hår, hud og negler, helbreder nerve skjede og holder kalsium i bein. Denne magnetisk element fordeler tinnitus, osteoporose og hudlidelser.


Organisk natrium, ikke bordsalt relatert, holder kalsium i løsningen. Den høyeste kilder er myse, frukt, (ikke sitrus) og grønnsaker. Dette elementet er brukt av våre magene, ligaments, ledd og bindevev hindre grå stær og slitasjegikt.


Jod er et essensielt element finnes hovedsakelig i havet grønnsaker som alger, tare og dulse eller kan kjøpes i væske synker. I dag, jordkvalitet er svært lav i nødvendig kjemiske elementer derav behovet for tilskudd. Jod er tatt opp av brystene, bein, mage og nødvendig å gjøre skjoldbrusk hormoner. Metabolisme, energi nivå, intellekt og vekst er hovedsakelig påvirket av denne sporstoffer mineral.


"HEALING fett" SENKER TRIGLYSERIDER og beskytter HDL


Essensielle fettsyrer, også referert til som "healing fett" er et flott tillegg til enhver diett. EFAS senker triglyserider og beskytter det gode kolesterolet (HDL). Mangel på disse fett kan føre leveren dysfunksjon, nyreproblemer, hudlidelser, tørre øyne, dårlig sårtilheling, nedsatt hjernefunksjon, betennelse og problemer i celler og organer i kroppen. Omega 3 og 6's er rikelig i linfrøolje, fiskeoljer, krill, hamp, borage, valnøtt, gresskar og hvetespirer olje.


AVFØRINGSMIDLER VS. FIBER FOR KOLON HELSE?


Over bruk av avføringsmidler er skadelig for de helse forårsaker kolon å bli lat; til slutt kunne eliminere uten deres hjelp. Fiber er nødvendig å flytte avføring langs tarmkanalen. Supplere med bakken Lin frø vil legge til næring samt øke motilitet. Gul og oransje fargede mat er naturlig avføringsmiddel i naturen. Kli er en kurs, hard fiber ikke passer for alle. Økende frukt, grønnsaker, vann, hele korn og belgfrukter mens redusere kjøtt, ost, behandlet og raffinert mat vil fremme en naturlige rytme.


For å ytterligere forbedre forbruker gut helse og øke immunforsvaret vanlig yoghurt og kefir buttermilk regelmessig. Probiotika finnes i disse matvarene hjelpemidler fordøyelsen, reduserer gjær og sopp, øker peristalsis og beskytter mot matbårne sykdommer.


=== AVSLUTNINGSVIS ===


Nøkkelen til vellykket aldring har ikke så mye å gjøre med våre gener som den gjør med våre kosthold, livsstil, mental holdninger, mosjon og hvor mye glede i livet vårt.

No comments:

Post a Comment