Tuesday, June 5, 2012

Aldring og fordelene av antioksidanter

Alle aldre, men når dette skjer, et økende antall mennesker er å utvikle hjernen-relaterte lidelser som inkluderer Hukommelse forlis og bevissthet verdifall Alzheimers sykdom.


Hvorfor er disse problemene oppstår?


Som hjernen aldre antall sunn neurons eller nerve celler er sakte men gradvis avta. Over tid, kontinuerlig skade fra "oxidative stress" (en faktor på aldring gjort verre av miljøproblemer som er relatert til forurensning, tobakk, overdreven sollys) kan forverres generelle hjernens funksjon. Denne forverring kan påvirke din evne til å svare på umiddelbare behovene som øyeblikkelig tilbakekalling eller spør beslutningstaking. Selv om symptomene på aldrende hjernen, ikke vises kanskje i tidlig senior år, kan hjernen din være langsomt miste disse evnene. I alvorlige tilfeller kan disse symptomene være en advarselstegn for sakte utvikling Alzheimers eller Parkinsons sykdom.


Hvordan kan vi sakte eller stoppe denne prosessen?


En ledende rolle for kosttilskudd antioksidanter


Forskning over de siste årene har begynt å vise at hjernen aldre skyldtes hovedsakelig en kombinasjon for å skade oxidative stress og sank mengden antioksidantegenskaper forsvar, ofte skyldes en diett mangler antioksidant-rik mat. Høye nivåer av reaktive oksygen arter (noen ganger kalt "frie radikaler" som produseres av normal metabolisme), venstre ukontrollert av tilstrekkelig kosttilskudd antioksidanter kan akselerere hjernen problemer. Antioksidanter er tenkt til å nøytralisere disse skadelige frie radikaler, bidrar til å hindre ytterligere cellen og skade på vev. Denne ideen er fører til ytterligere forskning om aldrende hjernen.


Mange studier har vist at personer som bruker en regelmessig inntak av fargerike frukt og grønnsaker kan redusere risikoen for å utvikle alder-relaterte lidelser. Forskning fra laboratoriet av Dr. Jim Joseph, US Department of Agriculture, Boston, tyder på at kosttilskudd kosttilskudd med frukt eller vegetabilske ekstrakter som er høy i antioksidanter (trekker f.eks blåbær eller spinat ut kalt phenolics eller carotenoids) kan redusere vår sårbarhet mot oxidative stress som oppstår med aldring.


Disse funnene antyde at regelmessig inntak av antioksidant-rik mat fordelaktig kan påvirke tre primære betingelser å bestemme Alzheimers sykdom:


1) Betennelse
2) Produksjon for å skade frie radikaler
3) Neuronal signalnettverk og overføring defekter


En slik effekt er fortsatt en utestet men Løfterike hypoteser for menneskets kliniske forsøk.


Denne forskningen utgjør også et rimelig og enkel grunnlag for å gjøre kosttilskudd anbefalinger til eldre. Med andre ord, ta med fargerike planteføde i hver dag diett for å fremme treg og sunn aldring.


Reading


* PubMed, nettdatabasen av den US National Library of Medicine, http://pubmed.gov
* Joseph JA, Shukitt-Hale B, Casadesus G. snu deleterious effektene av aldring på dannes hemmer nevronal kommunikasjon og virkemåten: fordelaktige beliggenheten av frukt polyphenolic forbindelser. Er J Clin Nutr. 2005 Jan; 81(1 Suppl):313S-316S.
* Galli RL, Shukitt-Hale B, Youdim KA, Joseph JA. Frukt polyphenolics og aldrende hjernen: ernæringsmessige intervensjoner i forbindelse med alder-relaterte dannes hemmer nevronal og atferdsdata deficits.
Ann N Y Acad Sci. 2002 Apr; 959:128-32.
* Joseph JA, Shukitt-Hale B, Denisova NA, Bielinski D, Martin A, McEwen JJ, Bickford PC. Fradrag for tilbakeføringer på cognitive declines i dannes hemmer nevronal signal transduction, kognitive og motor atferdsdata deficits med blåbær, spinat eller strawberry kosttilskudd kosttilskudd.
J Neurosci. 1999 Sep 15; 19 (18): 8114-21.
* Joseph JA, Denisova NA, Bielinski D, Fisher DR, Shukitt-Hale B. Oxidative stress-beskyttelse og sikkerhetsproblem i aldring: antatte ernæringsmessige implikasjoner for intervensjon.
Mech aldrende Dev. 2000 Jul 31; 116(2-3):141-53.
* Lau FC, Shukitt-Hale B, Joseph JA. De gunstige virkningene ved frukt polyfenoler på aldrende hjernen. Neurobiol aldring. Desember 2005; 26 Suppl 1:128-32.


Copyright 2006 Berry helse Inc.

No comments:

Post a Comment